LB Schilderwerken

Over ons

Vakmanschap Passie en Vertrouwen

Bij LB Schilderwerken gaan vakmanschap, passie en betrouwbaarheid hand in hand. Gevestigd in IJsselmuiden en actief in IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Grafhorst, Hasselt, Hattem, Dronten, Zwolle en omliggende gebieden, zijn wij jouw lokale experts op het gebied van hoogwaardig schilderwerk en professionele afwerkingen.

Achterkant bedrijfsbus LB Schilderwerken

Waarom Kiezen voor LB Schilderwerken?​

Vakmanschap

Ons team van deskundige schilders en vakmensen beschikt over jarenlange ervaring en passie voor het vak. We streven ernaar om niet alleen aan, maar boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Lokale Betrokkenheid

Als lokale onderneming zijn we trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten in IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Genemuiden en omliggende gebieden.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Bij LB Schilderwerken gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame resultaten te garanderen. Onze diensten zijn ontworpen om niet alleen esthetisch, maar ook functioneel indruk te maken.

Uitgebreide Dienstverlening

Of het nu gaat om schilderwerk, wandafwerking, behangen, reparaties na waterschade of schimmelvorming, houtrotreparaties, klein timmerwerk, glasservice of airless spuitwerk, wij bieden een uitgebreide reeks diensten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Wij behandelen uw huis als een kunstwerk

Bij LB Schilderwerken zien we elk huis als een uniek kunstwerk, waarbij elk oppervlak een blanco doek is waarop we vakmanschap en creativiteit kunnen laten bloeien. Met aandacht voor detail en een passie voor esthetiek behandelen we elke ruimte alsof het een kunstwerk is in de maak. Onze schilders en vakmensen streven ernaar om niet alleen verf aan te brengen, maar om een artistieke handtekening achter te laten die de persoonlijkheid van het huis versterkt. Ontdek het verschil van een benadering die uw huis transformeert tot een meesterwerk van vakmanschap en stijl.

Een Echte Vakman

Lars Beens, eigenaar van LB Schilderwerken, werkt met passie en vakmanschap, waardoor elk project persoonlijk is en waar kwaliteit voorop staat.

Inzet
0%
Vakmanschap
0%
Passie
0%
Plezier
0%
Scroll to Top
× Hoe kan ik u helpen?